Parkeerbeheer

Heeft u als organisatie een evenement of activiteit waar veel bezoekers verwacht worden? Bedenk dan waar u al deze auto’s gaat parkeren!

Verkeersregelaars zijn geen parkeerbeheerders! Het parkeerbeheer is een taak van de organisatie van het evenement en niet van de verkeersgroep. In sommige gevallen assisteren wij wel bij het parkeerbeheer maar dit is niet vanzelfsprekend! Duidelijke afspraken hierover zijn dus een vereiste en worden in de offerte vastgelegd. 

Zo kan De Brinkhofweide eruit zien als er in De Brinkhof activiteiten zijn!

Bij veel sportevenementen en andere activiteiten die plaatsvinden in de Brinkhof zijn wij aanwezig voor de verkeersveiligheid. Dat betekent dat de organisatie de bezoekers van het evenementen zal vragen de auto te parkeren op de daarvoor bestemde plekken. De verkeersregelaars proberen alle parkeerplaatsen op de Brinkhofweide te reserveren voor het winkelend publiek zodat zij geen honderd meter hoeven te lopen met de boodschappen naar de auto. Bezoekers van de evenementen zijn immers vaak langparkeerders. Er zijn 3 parkeerplekken aangewezen voor de bezoekers van bijna alle evenementen in Norg.

P1 voor parkeren bij voetbalclub Gomos, P2 voor het parkeren achter de Brinkhof en P3 voor het parkeren op de Brinkhofweide. Vanaf alle invalswegen naar Norg zal deze verwijzing worden geplaatst tijdens evenementen. Hiermee hopen wij het centrum van Norg te ontzien en het winkelend publiek tegemoet te komen.  

Reacties zijn gesloten.